Verzending

 • Om een zo goed mogelijke service te bieden verzenden wij al onze bestellingen met een Track&Trace code.
 • De verzendkosten hiervoor zijn €6.95.
 • Bij een bestelling bovende €150 is de verzending gratis.
 • Bij sommige producten kan het wel eens voorkomen dat door de grote formaat dat de verzendkosten afwijken.

 

Retourneren

Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat de kleur of het product niet naar wens is en je het product wilt retourneren.

Retourneren kan bij ons zonder opgaaf van reden. De retourkosten liggen bij jou als klant. Om alles in goede banen  te leiden, zijn er wel enkele procedures.

 • Bestelde artikelen kunt u binnen 14 dagen aan ons retourneren.
 • Artikelen die retour worden gestuurd, dienen in nieuwstaat en compleet te zijn en voorzien van de originele verpakking.
 • Wij behouden ons het recht om artikelen die niet in nieuwstaat zijn niet meer retour te nemen.
 • Indien bij verzending de ontvanger de afname weigert of nalatig is met het verstrekken van informatie of instructies, noodzakelijk voor de levering, is de ontvanger aansprakelijk voor alle gemaakte verzendkosten (zowel die van de verzekerde retourzending als die van de gestuurde bestelling).
 • Verzendkosten bij retour zijn voor de koper.
 • Na ontvangst en controle van de geretourneerde goederen, zullen wij binnen 14 dagen tot terugbetaling overgaan.

 

Regels voor retourneren.
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Indien u een pakket wilt retourneren, doet u dit op een zorgvuldige manier en zend u het terug naar BESTHANDEL met de bijbehorende factuur erbij. U bent verantwoordelijk voor het pakket tot het bij ons gearriveerd is. Het is de verantwoordelijkheid van de verzender om de kosten van het verzenden te betalen en ervoor te zorgen dat het product niet beschadigd wordt tijdens het transport.

Wanneer de producten niet fatsoenlijk arriveren, kunnen we eventuele kosten doorberekenen voordat we overgaan tot het terugstorten van het verschuldigde bedrag. Elk verschuldigd bedrag zal zo snel mogelijk betaald worden aan de rechthebbende binnen 14 dagen na het ontvangen van het product.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de BESTHANDEL zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u onderstaande formulier invullen en retourneren naar onderstaand adres.

 

Retourformulier

Klik hier om het retourformulier te downloaden.

Stuur dit formulier  ingevuld,  met factuur mee met de retourzending.

 

Terugsturen

Zorg ervoor dat:

 • De artikelen compleet zijn
 • De artikelen in originele, onbeschadigde verpakking zitten
 • Dat de kopie-factuur en retourformulier zijn bijgevoegd

 

Handige tips

We proberen je retour zo snel mogelijk te verwerken. Hier nog wat handige tips.

 • Zorg ervoor dat je de artikelen goed inpakt zodat ze niet beschadigen tijdens transport.
 • Om afval te besparen kan je de doos gebruiken waarin wij het product naar je hebben verstuurd.
 • Zorg dat het adreslabel goed leesbaar is.

 

Versturen

Breng het pakket naar een postkantoor naar keuze. Hier ontvang je een verzendbewijs. Bewaar deze goed totdat de retour volledig is afgehandeld. Dit is je bewijs dat het pakket daadwerkelijk is verstuurd en kan bij verlies tijdens transport naar worden gevraagd.

 

Afhandeling

Zodra de retourzending bij ons is verwerkt krijg je hierover automatisch bericht. Dit proberen wij natuurlijk zo snel mogelijk te doen. Heb je na 14 dagen nog niets van ons vernomen? Neem dan contact op met onze klantenservice.